Bent u op zoek naar clubs, tassen of ballen van het gerenommeerde merk Callaway golf? Dan bent u bij Meteor Golf aan het juiste adres.

Vooruitstrevende technologie

Callaway Golf is wereldwijd een van de grootste merken voor al uw golfspullen. Met hun innovatieve producten is hun enige doel om van u een betere golfer te maken. Met hun vooruitstrevende golfclubtechnologie staan zij altijd voorop. Bij Meteor Golf verkopen wij diverse producten van Callaway Golf zoals golfclubs, golfkleding, golftassen, golfballen, golfschoenen, golfhandschoenen en diverse golf accessoires.

Fightscope Trackman 4 swinganalyse

Bent u op zoek naar een nieuwe set clubs? Bij Meteor Golf kunt u uw oude set inruilen. Wij adviseren u graag welke club het meest geschikt is voor u. Wij maken daarvoor gebruik van de Flightscope Trackman 4 swinganalyse. Met behulp van een radar wordt de afstand, snelheid, hoogte en spin van de bal, stand van het blad en de zwaaibaan geanalyseerd. U kunt uw nieuwe clubs eerst uitgebreid testen op onze zeer ruime afslagplaats en professionele putting green

Service en advies

De beste service en advies op maat, dat is waar wij voor staan. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie met golfevenementen live op tv op de achtergrond. U vindt Meteor Golf in het Limburgse Weert. U bent van harte welkom! Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Op maandag kunt u alleen op afspraak terecht voor een professionele fitting door Mike Moriarty. U kunt bij ons voor de deur parkeren.

Heeft u interesse in onze VIP avond?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact