Voor een custom fit golfclub kunt u terecht bij Meteor Golf. Veel merken bieden standaard maten aan. Veel mensen hebben staand hun handen op dezelfde plek waardoor een standaard golfclub voor de meeste golfers wel voldoet. Toch wordt er steeds meer gebruik gemaakt naar een custom fit golfclub. Naast de lengte kan de club helemaal naar eigen wensen samengesteld worden. We houden hierbij ook rekening met uw lichamelijke kenmerken zoals uw lengte en de grootte van uw handen. Ook uw swingsnelheid speelt in rol in de keuze voor de verschillende onderdelen. Zo kunt u bijvoorbeeld de grip, shaft, lengte en clubhoofd kiezen. Op deze manier wordt uw club helemaal op maat gemaakt.

Onze merken

Bij het samenstellen van uw op maat gemaakte golfclub maken we voor alle onderdelen gebruik van de beste merken. Meteor Golf levert onder andere de volgende merken: Callaway Golf, Taylormade, Cleveland Golf, Cleveland Golf, Titleist, Mizuno, Srixon, XXIO en putters van Odyssey, Piretti, EVNRoll en Scotty Cameron. Wij maken alleen gebruik van gerenommeerde merken met een goede kwaliteit en service.

Tevredenheidsgarantie

Wilt u ook een custom fit club? Kom dan naar de winkel en laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden. Met behulp van de de Flightscope Trackman 4 swinganalyse wordt uw swing in kaart gebracht. Deze informatie gebruiken we om voor u de beste club samen te stellen. Ons enthousiaste team staat voor u klaar. Door onze eigen ervaring en onze uitgebreide kennis van ons materiaal en de nieuwste technieken kunnen we u goed adviseren. Zo goed dat wij een tevredenheidsgarantie afgeven, als enige in onze branche.

Heeft u interesse in onze VIP avond?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact