Bent u toe aan een nieuwe golfclub of bent u beginner en wilt u uw eerste set kopen? Dan bent u bij Meteor Golf aan het juiste adres. Onze winkel in het Limburgse Weert staat onder leiding van Mike Moriarty. De van oorsprong Ierse Mike is een bekende in de golfwereld. Hij heeft jarenlang gewerkt als coach en adviseur van golfers van alle leeftijden en niveaus. Hij is opgegroeid met golf en heeft jarenlange ervaring. Als gediplomeerd clubfitter heeft hij al honderden golfers voorzien van zijn deskundige advies over de keuze van een golfclub. Mike wordt bijgestaan door een enthousiast team met veel ervaring en actuele kennis.

Standaard maat of custom fit

In de keuze voor een golfclub kunt u kiezen uit ons standaard assortiment of voor een custom fit. De standaard maten zijn opgesteld op basis van gemiddelden. Er zijn maten voor dames en voor heren. De standaard clubs kunnen in een later stadium aangepast worden naar uw wensen. Hierdoor zijn ze vooral voor beginnende golfers erg geschikt. Bij de custom fit golfclub kunt u zelf uw club samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden voor de lengte, grip, shaft en clubhoofd. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren.

Uitgebreid assortiment

Wilt u onze golfclubs komen bekijken? Kom dan gerust een keertje langs in onze winkel en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment met verschillende kwaliteitsmerken, ruime afslagplaats en professionele putting green waar alle clubs uitgebreid op getest kunnen worden. De koffie staat voor u klaar!

Heeft u interesse in onze VIP avond?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact