Meteor Golf is een golfstore in Weert waar u alle grote merken op golfgebied zult vinden. Naast de bekende producten vindt u ook een zorgvuldig uitgezocht assortiment nieuwe producten die minder bekend zijn bij het grote publiek.

Enthousiast, deskundig en professioneel

Onze golfstore is uitgerust met een ruime afslagplaats, een professionele putting green en we hebben de beschikking over Flightscope swinganalyse. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren. Ons team is deskundig, professioneel en met een ruime ervaring op de golfbaan en in de winkel. We houden onze kennis up to date en zijn op de hoogte van alle nieuwe technieken op het gebied van swinganalyse en fitting. Daarom krijgt u bij ons, als enige in deze branche, een tevredenheidsgarantie.

VIP avond

U kunt bij Meteor Golf ook een VIP avond boeken. Deze volledig georganiseerde avond is te boeken voor 4 tot 6 personen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u nieuwe producten bekijken, testen en vergelijken met uw eigen club op basis van de Flightscope analyse. Uw eigen clubs worden helemaal schoongemaakt en gecontroleerd met extra aandacht voor de keuze van de grip en de shaft. We houden een leuke competitie met longest drive, crazy ball en chipping met een mooie prijs voor de winnaar. Mike Moriarty is aanwezig voor clubfitting en ballfitting. En natuurlijk hebben wij tijdens de VIP avond speciale aanbiedingen. Heeft u interesse in een vip avond in onze golfstore? Informeer dan naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

Heeft u interesse in onze VIP avond?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact