De golfclub wordt vastgehouden bij de zogenaamde grip. Er zijn verschillende soorten grips te koop. Zo kunt u kiezen uit  verschillende materialen zoals leer, rubber of synthetisch. Ook de dikte, stroefheid en hardheid kan variĆ«ren. De dikte van de grip is afhankelijk van de grootte van uw hand. Het is belangrijk dat u de club goed kunt vasthouden. De grip op een putter is anders dan de grip van andere clubs.  

Custom fit

Bij Meteor Golf kunt u terecht voor verschillende maten en materialen. Bij een custom fit golfclub kunt u zelf uw club samenstellen. U kunt hierbij ook zelf kiezen welke grip u erop wilt. Meteor Golf kan u hierbij adviseren. Eigenaar Mike Moriarty heeft jarenlange ervaring golfer maar ook als coach en adviseur van verschillende golfers van alle leeftijden en niveaus. Heeft u een lichamelijke beperking en zoekt u een geschikte golfclub? Ook dan kunt u bij hem terecht.

Clubfitting

U kunt bij Meteor Golf ook terecht voor clubfitting. Clubfitting is het aanpassen van uw clubs op basis van uw swingsnelheid, swingbaan en lichaamsbouw. Met behulp van de Flightscope Trackman 4 swinganalyse brengen we uw swing in kaart. Vervolgens zullen we uw clubs aanpassen op lengte, lie, flexibiliteit van de shaft, gewicht en de dikte van de grip. Mike Moriarty is gediplomeerd clubfitter.

Op afspraak

Meteor Golf is gevestigd in Weet en geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Op maandag kunt u op afspraak terecht voor een professionele clubfitting bij Mike Moriarty. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of informeer naar de mogelijkheden in de winkel.

Heeft u interesse in onze VIP avond?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact