Even voorstellen

Passie voor golf, onderbouwd met 20 jaar ervaring in alle facetten van de golfsport.

Wij zijn een team van 3 ervaren en toegewijde personen, met oog voor detail en aandacht voor uw individuele behoeften. We zien het als onze taak om u van het beste advies te voorzien, op basis van onze ervaring, onze kennis van het materiaal en de nieuwste technieken op het gebied van swinganalyse en clubfitting. Deze service is waar we het verschil maken, daarom kunnen we als enige in onze branche een tevredenheidsgarantie bieden.

Gediplomeerd clubfitter

Voor een professionele fitting met de revolutionaire Trackman 4 kunt u een afspraak maken met Mike Moriarty. Mike komt oorspronkelijk uit Ierland en is opgegroeid met golf. Hij werkte jarenlang als coach en adviseur voor golfers van verschillende niveaus en leeftijden. Daarnaast is hij gediplomeerd clubfitter. Hij heeft alle kennis en ervaring in huis om voor u de beste clubs te vinden. We maken tijdens een clubfitting sessie gebruik van de Trackman 4. Iedereen is anders en iedere slag is anders. Daarom voldoen de stands clubs slechts voor 20% van de golfers. Tijdens een clubfitting sessie bekijken we met welke clubs u het beste resultaat kunt behalen. Vervolgens stellen we uw ideale club of set samen.

Eigenaar Mike Moriarty, afkomstig uit Ierland, is opgegroeid met golf, heeft jaren gewerkt als golf coach en adviseur voor golfers van alle leeftijden en elk niveau. Ook golfers met een lichamelijke beperking kunnen op zijn expertise rekenen. Als gediplomeerd clubfitter heeft hij inmiddels honderden golfers geassisteerd bij de keuze van hun materiaal.

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken?
Contact