De putter is voor veel golfers lastig om te kopen. Hoewel de putter het meest gebruikt wordt, willen veel golfers hier het minste geld aan uitgeven. Zonde van dat is jammer, want met een goede putter kan het verschil worden gemaakt. Een groot deel van uw slagen maakt u ook met uw putter.

Verschillende type putters

Er zijn verschillende type putters, de blade en mallet. Het verschil zit in de vorm van de putter. De mallet heeft een ronde achterkant en een platte sole. De blade heeft meer rechte hoeken. De mallet is door zijn vorm minder gevoelig voor kleine misslagen. De blade is gemakkelijker te richten maar zal sneller de hole missen wanneer de bal niet goed geraakt wordt. Over het algemeen is de blade putter geschikt voor de gevorderde golfer terwijl de mallet een goede beginnersputter is. Welke putter voor u geschikt is, hangt af van uw ervaring maar ook van uw eigen gevoel.

Uitproberen op de putting green

De beste manier om een putter te kopen is door hem te proberen. Bij Meteor Golf kunt u uw putter uitproberen op onze professionele green. Hiermee krijgt u het gevoel hoe de club in uw hand ligt en hoe de controle is. Onze deskundige medewerkers kunnen u adviseren in de keuze voor de juiste putter.

Ook voor andere golfclubs

Uiteraard kunt u bij Meteor Golf ook terecht voor andere golfclubs zoals woods, ijzers, hybrides, wedges en drivers. Voor tassen, schoenen, handschoenen, golfballen en diverse accessoires bent u bij Meteor Golf aan het juiste adres.

Heeft u interesse in onze VIP avond?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact