Meteor Golf maakt tijdens een clubfitting sessie gebruik van de trackman. Iedereen is anders en iedere slag is anders. Daarom voldoen de stands clubs slechts voor 20% van de golfers. Tijdens een clubfitting sessie bekijken we met welke clubs u het beste resultaat kunt behalen. Vervolgens stellen we uw ideale club samen.

Radar apparaat

De trackman is een radarapparaat dat de balvlucht van uw slag meet. De balvlucht, de afwijking ten opzichte van het doel, de richting, spin op de bal, de balsnelheid en de invalshoek van de bal, ze worden allemaal gemeten en in kaart gebracht. Dit kan allemaal gewoon in de winkel gemeten worden, op onze eigen afslagplaats. We doen een aantal metingen met verschillende clubs. Op die manier kunnen we zien waar uw club aan moet voldoen voor het beste resultaat.

Gediplomeerd clubfitter

Voor een professionele fitting met de revolutionaire trackman kunt u een afspraak maken met Mike Moriarty. Mike komt oorspronkelijk uit Ierland en is opgegroeid met golf. Hij werkte jarenlang als coach en adviseur voor golfers van verschillende niveaus en leeftijden. Daarnaast is hij gediplomeerd clubfitter. Hij heeft alle kennis en ervaring in huis om voor u de beste clubs te vinden.

Wilt u een afspraak maken voor een clubfitting sessie? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een mailtje sturen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Weert. U kunt dan meteen ons uitgebreide assortiment bekijken. Naast golfclubs vindt u ook tassen, schoenen, handschoenen, golfballen en diverse accessoires in ons assortiment.

Heeft u interesse in onze VIP avond?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact